EMETOSTOP PROSPECT, INDICATII, TRATAMENT EMETOSTOP

EMETOSTOP PROSPECT, INDICATII, TRATAMENT EMETOSTOP

Emetostop prospect

Meclozinum

Prezentare farmaceutica: Comprimate a 30 mg meclozine [cutie cu 50 buc).
Actiune terapeutica: Antihistaminic derivat de piperazina. Produsul are actiuine antiemetica intensa si moderata, actiune anticolinergica. Efectul se instaleaza la o ora dupa administrare si dureaza aproximativ 24 de ore.

Indicatii: Prevenirea si tratamentul raului de miscare, sindrom Maniere sau alte tulburari labirintice.
Mod de administrare: Per os. Pentru rau de miscare: 25-50 mg, cu o ora înainte de plecare. La nevoie se repeta la 24 de ore. Pentru tulburari labirintice: 25-100 mg/zi în prize egale.
Reactii adverse: Tulburari de vedere, rash, insomnie, excitatie.
Contraindicatii: Hipersensibilitate la piperazine, copii sub 12 ani.
Sinonime: Ancolan, Bonine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Toate informatiile din acest site sunt publicate cu scop informativ si nu se pot substitui sfaturilor sau prescriptiilor medicului dumneavoastra sau a oricarui personal medical calificat.
    Nu trebuie sa folositi informatiile prezente in aceste pagini, in scopul diagnosticarii sau tratarii oricaror probleme de sanatate sau boala sau de inlocuire a medicamentelor, a tratamentelor prescrise de persoanalul medical autorizat.
    Trebuie sa cititi cu atentie tot prospectul.
    Daca aveti sau credeti ca aveti probleme cu sanatatea sau sunteti bolnav, adresati-va de urgenta medicului dumneavoastra. Informatiile si sfaturile legate de suplimentele nutritive nu au fost avizate de catre Ministerul Sanatatii si de catre celelalte organisme abilitate si nu au intentia de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni nici o boala.